Kukkiva sipuli

Blomstrende løk airfryer oppskrfiter
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET 

  • 1 suuri sipuli
  • 120 g vehnäjauhoa
  • 1 rkl paprikaa
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/2 tl kuivattua oreganoa
  • 3 dl vettä
  • 60 g italialaistyylisiä korppujauhoja
  • Ruoanlaittosuihke 

AINEKSET

  • 1 suuri sipuli
  • 120 g vehnäjauhoa
  • 1 rkl paprikaa
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/2 tl kuivattua oreganoa
  • 3 dl vettä
  • 60 g italialaistyylisiä korppujauhoja
  • Ruoanlaittosuihke

OHJE

1. KUORI sipuli ja leikkaa yläosa pois. Aseta leikattu puoli alaspäin leikkuulaudalle.

2. LEIKKAA alaspäin keskeltä leikkuulautaan asti. Toista muodostaaksesi 8 tasaista leikkausta sipulissa. Varmista, että leikkaat kaikkien kerroksien läpi, mutta jätä sipuli leikkaamatta keskeltä. Laita syrjään.

3. LAITA sipuli jääveteen vähintään 2 tunniksi ja kuivaa.

4. SEKOITA jauho, paprika, suola, valkosipulijauhe, chilijauhe, mustapippuri, oregano ja vesi, kunnes ne muodostavat taikinan.

5. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.

6. PYÖRITTELE sipulia taikinassa, levittäen kerroksia ja varmistaen, että kaikki kerrokset ovat taikinan peitossa.  Ripottele sitten päälle ja pohjaan korppujauhoja.

7. SUIHKUTA kiertoilmakypsentimen pohja ruoanlaittosuihkeella ja aseta sipuli sisään leikattu puoli ylöspäin. Suihkuta sipulin yläosa runsaasti ruoanlaittosuihkeella.

8. PAISTA sipulia 205 °C:ssa 10 minuuttia, ja paista sitten 15 minuuttia 175 °C:ssa.

 

Ingredients

Directions

Notes

Kukkiva sipuli
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *