Sekoita marinadin ainekset keskikokoisessa kulhossa tai muovipussissa.
Leikkaa kana suikaleiksi ja lisää se marinadiin. Sekoita hyvin. Anna marinoitua huoneenlämmössä vähintään 30 minuuttia.
Pese tai kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi, noin 0,5 cm:n paksuisiksi tangoiksi. Laita ne kulhoon, jossa on vettä, ja huuhtele ne, jotta osa tärkkelyksestä poistuu. Näin niistä tulee rapeampia. Pyyhi sitten talouspaperilla tai puhtaalla pyyhkeellä.
Pyyhi kulho ja laita perunat takaisin kulhoon. Kaada joukkoon öljy, suola ja pippuri. Sekoita hyvin.
Aseta kana Zone 1 -koriin ja paista 200 °C:ssa 15 minuuttia.
Aseta ranskalaiset vyöhykkeen 2 koriin ja kypsennä 180 °C:ssa 15 minuuttia.
Käännä kana ja ranskalaiset puolivälissä.
Tarjoile kana ja ranskalaiset tzatzikin, salaatin ja mahdollisesti leivän k
Ingredients
Directions
Sekoita marinadin ainekset keskikokoisessa kulhossa tai muovipussissa.
Leikkaa kana suikaleiksi ja lisää se marinadiin. Sekoita hyvin. Anna marinoitua huoneenlämmössä vähintään 30 minuuttia.
Pese tai kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi, noin 0,5 cm:n paksuisiksi tangoiksi. Laita ne kulhoon, jossa on vettä, ja huuhtele ne, jotta osa tärkkelyksestä poistuu. Näin niistä tulee rapeampia. Pyyhi sitten talouspaperilla tai puhtaalla pyyhkeellä.
Pyyhi kulho ja laita perunat takaisin kulhoon. Kaada joukkoon öljy, suola ja pippuri. Sekoita hyvin.
Aseta kana Zone 1 -koriin ja paista 200 °C:ssa 15 minuuttia.
Aseta ranskalaiset vyöhykkeen 2 koriin ja kypsennä 180 °C:ssa 15 minuuttia.
Käännä kana ja ranskalaiset puolivälissä.
Tarjoile kana ja ranskalaiset tzatzikin, salaatin ja mahdollisesti leivän k