Lämmin Caesar-salaatti

Rating
Yields2 Servings
Kanaa ja salaattia
 400 g kanan reisifileitä
 4 viipaletta pekonia
 1 romaine-salaatti
 1 tbsp oliiviöljyä
 suolaa ja jauhettua mustapippuria
Caesar-kastike
 0,75 dl majoneesia
 1 tbsp vettä
 0,50 sitruunaa (mehu)
 1 valkosipulinkynsi
 1 sardelli (valinnainen)
 20 g parmesaanijuustoraastetta, säästä osa koristeeksi
 0,50 tsp Dijon-sinappia
 suolaa ja jauhettua mustapippuria
1

Kääri kanan reisifileet pekoniin ja mausta suolalla ja pippurilla.

2

Aseta kanan reisifileet 1-vyöhykkeelle ja kypsennä 200 °C:ssa noin 15 minuuttia tai kunnes kana on kypsää ja kullanruskeaa.

3

Leikkaa salaattipäät pituussuunnassa kahtia. Sivele öljyllä, suolalla ja pippurilla.

4

Aseta salaattipalat puoli ylöspäin vyöhykkeelle 2 ja paahda 180 °C:ssa 5 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.

5

Sekoita majoneesi, vesi, sitruunamehu, puristettu valkosipuli, anjovikset, parmesaaniraaste, Dijon-sinappi, suola ja mustapippuri tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella korkeassa kulhossa. Mausta halutessasi mausteilla ja laita sivuun.

6

Asettele salaatti lautasille ja paloittele kana. Lorauta päälle Caesar-kastiketta ja lisää päälle parmesaaniraastetta ja vastajauhettua mustapippuria.

Ingredients

Kanaa ja salaattia
 400 g kanan reisifileitä
 4 viipaletta pekonia
 1 romaine-salaatti
 1 tbsp oliiviöljyä
 suolaa ja jauhettua mustapippuria
Caesar-kastike
 0,75 dl majoneesia
 1 tbsp vettä
 0,50 sitruunaa (mehu)
 1 valkosipulinkynsi
 1 sardelli (valinnainen)
 20 g parmesaanijuustoraastetta, säästä osa koristeeksi
 0,50 tsp Dijon-sinappia
 suolaa ja jauhettua mustapippuria

Directions

1

Kääri kanan reisifileet pekoniin ja mausta suolalla ja pippurilla.

2

Aseta kanan reisifileet 1-vyöhykkeelle ja kypsennä 200 °C:ssa noin 15 minuuttia tai kunnes kana on kypsää ja kullanruskeaa.

3

Leikkaa salaattipäät pituussuunnassa kahtia. Sivele öljyllä, suolalla ja pippurilla.

4

Aseta salaattipalat puoli ylöspäin vyöhykkeelle 2 ja paahda 180 °C:ssa 5 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.

5

Sekoita majoneesi, vesi, sitruunamehu, puristettu valkosipuli, anjovikset, parmesaaniraaste, Dijon-sinappi, suola ja mustapippuri tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella korkeassa kulhossa. Mausta halutessasi mausteilla ja laita sivuun.

6

Asettele salaatti lautasille ja paloittele kana. Lorauta päälle Caesar-kastiketta ja lisää päälle parmesaaniraastetta ja vastajauhettua mustapippuria.

Notes

Lämmin Caesar-salaatti
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *