"Yhdistä oliiviöljy, sitruunamehu, hienonnettu valkosipuli, jauhettu juustokumina, jauhettu korianteri, paprika, jauhettu kurkuma ja suola suuressa kulhossa.
Sekoita hyvin."
"Lisää kuutioitu tofu, paprika, kirsikkatomaatit, punasipuli ja sienet.
kulhoon.
Sekoita, kunnes vihannekset ja tofu ovat tasaisesti marinadin peitossa. Anna vihannesten ja tofun marinoitua 10 minuuttia."
Pujota marinoitua tofua ja vihanneksia vartaisiin vuorotellen halutessasi.
Valitse Cosori Air Fryerin Grandzone-toiminto ja esilämmitä 200 °C:seen 10 minuutiksi.
"Laita kebabit esilämmitettyyn airfryeriin 10-12 minuutiksi ja käännä puolivälissä, tai kunnes vihannekset ovat pehmeitä ja kevyesti hiiltyneitä.
/
Valitse Air Fry -toiminto ja paina Start/Pause.
/
Käännä vihanneksia kypsennyksen puolivälissä tai kunnes ne ovat pehmeitä ja kevyesti hiiltyneitä."
Lämmitä litteä leipä tai pitaleipä paistinpannulla.
Levitä reilu määrä hummusta jokaiselle leipäpalalle.
Lisää kerros tuoretta hienonnettua salaattia hummuksen päälle.
Irrota 1 tai 2 vartaan sisältö ja aseta ne salaatin päälle.
Valele halutessasi ylimääräisellä kikherne-hummuskastikkeella.
Kääri tiukasti kiinni.
"Tarjoile wrappi heti.
Voit halutessasi tarjoilla lisäkastikkeen kanssa dipattavaksi."
Ingredients
Directions
"Yhdistä oliiviöljy, sitruunamehu, hienonnettu valkosipuli, jauhettu juustokumina, jauhettu korianteri, paprika, jauhettu kurkuma ja suola suuressa kulhossa.
Sekoita hyvin."
"Lisää kuutioitu tofu, paprika, kirsikkatomaatit, punasipuli ja sienet.
kulhoon.
Sekoita, kunnes vihannekset ja tofu ovat tasaisesti marinadin peitossa. Anna vihannesten ja tofun marinoitua 10 minuuttia."
Pujota marinoitua tofua ja vihanneksia vartaisiin vuorotellen halutessasi.
Valitse Cosori Air Fryerin Grandzone-toiminto ja esilämmitä 200 °C:seen 10 minuutiksi.
"Laita kebabit esilämmitettyyn airfryeriin 10-12 minuutiksi ja käännä puolivälissä, tai kunnes vihannekset ovat pehmeitä ja kevyesti hiiltyneitä.
/
Valitse Air Fry -toiminto ja paina Start/Pause.
/
Käännä vihanneksia kypsennyksen puolivälissä tai kunnes ne ovat pehmeitä ja kevyesti hiiltyneitä."
Lämmitä litteä leipä tai pitaleipä paistinpannulla.
Levitä reilu määrä hummusta jokaiselle leipäpalalle.
Lisää kerros tuoretta hienonnettua salaattia hummuksen päälle.
Irrota 1 tai 2 vartaan sisältö ja aseta ne salaatin päälle.
Valele halutessasi ylimääräisellä kikherne-hummuskastikkeella.
Kääri tiukasti kiinni.
"Tarjoile wrappi heti.
Voit halutessasi tarjoilla lisäkastikkeen kanssa dipattavaksi."