MÄÄRÄ
2
Annosta
VALMISTUS
10
Minuuttia
PAISTO
6
Minuuttia
AINEKSET
CHIMICHURRI KASTIKE
- 4 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
- 4 1/2 rkl tuoretta basilikaa
- 4 1/2 rkl korianteria
- 4 1/2 rkl persiljaa
- 4 anjovisfilettä
- 1 pieni salottisipuli
- 2 valkosipulinkynttä, kuorittu
- 1 sitruuna, mehustettu
- Ripaus jauhettua punaista paprikaa
PIHVI
- 2 tl kasviöljyä
- New York strip -pihvi (500 g)
- Suolaa & pippuria maun mukaan
OHJE
1. SEKOITA kaikki chimichurri-kastikkeen ainesosat tehosekoittimessa, kunnes haluttu koostumus on saavutettu.
2. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä ja paina Aloita/Keskeytä.
3. HIERO pihviin kasviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.
4. ASETA pihvi esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen. Valitse Pihvi, säädä aika 6 minuuttiin (puolikypsä) ja paina Aloita/Keskeytä.
5. ANNA pihvin vetäytyä 5 minuuttia paistumisen valmistuttua. Viipaloi, lisää päälle chimichurri-kastiketta ja tarjoile