MÄÄRÄ
4
Annosta
VALMISTUSAIKA
3
Minuuttia
PAISTOAIKA
20
Minuuttia
AINEKSET
- 2 rkl Dijon-sinappia
- 1 rkl vaahterasiirappia
- 1/2 tl sipulijauhetta
- 1/2 tl valkosipulijauhetta
- 1/4 tl paprikaa
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 4 kanan reittä, luullinen, nahallinen
OHJE
1. SEKOITA sinappi, vaahterasiirappi, sipulijauhe, valkosipulijauhe, paprika, suola ja mustapippuri pienessä kulhossa.
2. VOITELE kanan reidet sinappikuorrutteella ja laita syrjään.
3. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.
4. ASETA kanan reidet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen ja lisää jäljelle jäänyt kuorrute.
5. VALITSE Kana, säädä aika 20 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä