MÄÄRÄ
2
Annosta
VALMISTUSAIKA
2
Tuntia
PAISTOAIKA
25
Minuuttia
AINEKSET
- 2 kanankoipea
- 2 kanan reittä, luullinen, nahallinen
- 2 1/3 dl piimää
- 180 g vehnäjauhoa
- 1 tl valkosipulijauhetta
- 1 tl sipulijauhetta
- 1 tl paprikaa
- 1/2 tl musta- tai valkopippuria
- 1 tl suolaa
- 2 rkl öljyä
- Ruoanlaittosuihke
OHJE
1. SEKOITA kanankoivet ja reidet ja piimä ziplock-pussissa. Marinoi 1-1 ½ tuntia.
2. SEKOITA jauhot, mausteet ja suola kulhossa.
3. POISTA kanankoivet ja reidet pussista ja jauhota. Varmista, että kana on täysin peitossa. Aseta jäähdytystelineeseen 15 minuutiksi.
4. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.
5. KASTA keittiöharja öljyyn ja voitele kanankoivet ja reidet molemmin puolin.
6. ASETA koivet ja reidet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
7. VALITSE Kana ja paina Aloita/Keskeytä.
8. KÄÄNNÄ kana paiston puolessa välissä ja suihkuta ruoanlaittosuihkeella.
9. ANNA jäähtyä 5 minuuttia paiston valmistuttua ja tarjoile.