MÄÄRÄ
2
Annosta
VALMISTUSAIKA
10
Minuuttia
PAISTOAIKA
12
Minuuttia
AINEKSET
- 60 g italialaistyylisiä korppujauhoja
- 20 g parmesaanijuustoa, raastettu
- 2 kananrintaa (450 g),
- luuton, nahaton
- 60 g vehnäjauhoa
- 2 kananmunaa, vatkattu
- Ruoanlaittosuihke
- 2 viipaletta mozzarellajuustoa
- Marinara-kastiketta tarjoiluun
- 2 persiljanoksaa, vasta hienonnettu, koristeluun
OHJE
1. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 180 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.
2. SEKOITA korppujauhot ja parmesaanijuusto kulhossa.
3. JAUHOTA kukin kananrinta jauhossa, kasta vatkattuun kananmunaan ja pyöritä korppujauhoseoksessa.
4. SUIHKUTA kananrinnat ja esilämmitetyn kiertoilmakypsentimen sisäpuoli ruoanlaittosuihkeella ja aseta kananrinnat koreihin.
5. PAISTA kananrinnat 180 °C:ssa 12 minuuttia.
6. ASETA viipale mozzarellajuustoa kunkin kananrinnan päälle, kun ajastimessa on jäljellä 2 minuuttia.
7. TARJOILE marinara-kastikkeen kera ja koristele vasta silputulla persiljalla.