MÄÄRÄ
4
Annosta
VALMISTUSAIKA
30
Minuuttia
PAISTOAIKA
20
Minuuttia
AINEKSET
- 1/2 rkl savustettua paprikaa
- 1/2 rkl valkosipulijauhetta
- 1/2 rkl sipulijauhetta
- 1/2 rkl chilijauhetta
- 1/2 rkl fariinisokeria
- 1 rkl kosher-suolaa
- 1 tl juustokuminaa
- 1/2 tl cayennepippuria
- 1/2 tl mustapippuria
- 1/2 tl valkopippuria
- 450 g kanankoipia, nahallinen
- 225 g kanansiipiä
- BBQ kastiketta, valelemiseen & tarjoiluun
OHJE
1. SEKOITA kaikki mausteet pienessä kulhossa.
2. SIROTTELE mausteet kanan päälle ja anna marinoitua 30 minuuttia.
3. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.
4. ASETA siivet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
5. VALITSE Kana, säädä aika 20 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.
6. VOITELE kanaa grillikastikkeella 5 minuutin välein.
7. POISTA kana kiertoilmakypsentimestä paistumisen valmistuttua.
8. TARJOILE BBQ kastikkeen kera.