Valitse Grandzone ja Bake-toiminto, säädä lämpötilaksi 160°C ja ajaksi 10 minuuttia ja paina Start/Pause esilämmitykseen.
Suihkuta leipävuoan sisäpuoli öljyllä ja pölytä jauhoilla. Ravista vuokaa ylimääräisten jauhojen poistamiseksi.
Kuori porkkanat ja paloittele ne pieniksi paloiksi.
Sekoita porkkanat, munat, öljy, vaniljauute ja sokeri tehosekoittimella tasaiseksi.
Yhdistä kuivat aineet, jauhot, suola ja leivinjauhe. Taita sekoittaen massaa lastalla, kunnes se on sekoittunut. Sinun pitäisi saada tasainen ja kiiltävä taikina, jossa ei ole yhtään jauhomöhkäleitä.
Kaada seos valmiiseen vuokaan.
Paista 35-40 minuuttia. Tarkista leipä 5 minuutin välein noin 25-30 minuutin välein testaamalla sitä hammastikulla (se pitäisi voida työntää ja irrottaa puhtaasti), sillä aika voi vaihdella leipäpellin muodosta riippuen.
Jäähdytä vuoassa 10 minuuttia ja siirrä se sitten ritilälle.
Pilko suklaa pieniksi paloiksi.
Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä.
”Lisää pilkottu suklaa kattilaan sulatettuun voihin ja sekoita. kunnes suklaa on täysin sulanut ja seos on tasaista.”
Sekoita raakasokeri suklaan ja voin seokseen sekoittaen, kunnes sokeri on täysin liuennut.
Kaada vähitellen täysmaito seokseen jatkuvasti sekoittaen, kunnes kuorrutteesta tulee tasainen ja kiiltävä.
Nosta kattila liedeltä ja anna kuorrutteen jäähtyä 10 minuuttia.
Levitä kuorrute porkkanakakun päälle ja tarjoile.
Ingredients
Directions
Valitse Grandzone ja Bake-toiminto, säädä lämpötilaksi 160°C ja ajaksi 10 minuuttia ja paina Start/Pause esilämmitykseen.
Suihkuta leipävuoan sisäpuoli öljyllä ja pölytä jauhoilla. Ravista vuokaa ylimääräisten jauhojen poistamiseksi.
Kuori porkkanat ja paloittele ne pieniksi paloiksi.
Sekoita porkkanat, munat, öljy, vaniljauute ja sokeri tehosekoittimella tasaiseksi.
Yhdistä kuivat aineet, jauhot, suola ja leivinjauhe. Taita sekoittaen massaa lastalla, kunnes se on sekoittunut. Sinun pitäisi saada tasainen ja kiiltävä taikina, jossa ei ole yhtään jauhomöhkäleitä.
Kaada seos valmiiseen vuokaan.
Paista 35-40 minuuttia. Tarkista leipä 5 minuutin välein noin 25-30 minuutin välein testaamalla sitä hammastikulla (se pitäisi voida työntää ja irrottaa puhtaasti), sillä aika voi vaihdella leipäpellin muodosta riippuen.
Jäähdytä vuoassa 10 minuuttia ja siirrä se sitten ritilälle.
Pilko suklaa pieniksi paloiksi.
Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä.
”Lisää pilkottu suklaa kattilaan sulatettuun voihin ja sekoita. kunnes suklaa on täysin sulanut ja seos on tasaista.”
Sekoita raakasokeri suklaan ja voin seokseen sekoittaen, kunnes sokeri on täysin liuennut.
Kaada vähitellen täysmaito seokseen jatkuvasti sekoittaen, kunnes kuorrutteesta tulee tasainen ja kiiltävä.
Nosta kattila liedeltä ja anna kuorrutteen jäähtyä 10 minuuttia.
Levitä kuorrute porkkanakakun päälle ja tarjoile.