Chicken Rice Bowl

Rating
Yields2 Servings
Riisi
 1 cup Japanilainen liimariisi (eli makea riisi tai mochi-riisi).
 2 cups vesi
 2 kpl kananrinta, luuton, nahaton
 2 tbsp soijakastike
 1 tbsp mirin
 1 tbsp riisietikka
 1 tsp seesamiöljy
 1 tsp sokeri
 1 cup parsakaali
 250 g punainen paprika
 1 valkosipuli
 1 bok choi
 100 g vihreät pavut
 610 sienet
 kynttä valkosipuli
 1 tbsp inkivääri
  cup vihreät sipulit
 2 tbsp soijakastike
 2 tbsp seesaminsiemeniä
1

Huuhtele riisi kylmällä vedellä, kunnes vesi valuu kirkkaana.

2

Keitä riisi riisinkeittimessä tai kattilassa pakkauksen ohjeiden mukaan. Laita riisi sivuun.

3

Sekoita kulhossa soijakastike, mirin, riisietikka, seesamiöljy ja sokeri kanan marinadiksi.

4

Leikkaa kananrinta suupalan kokoisiksi paloiksi.

5

Laita kana marinadiin ja marinoi sitä vähintään 30 minuuttia tai yön yli jääkaapissa, jotta se saa parhaan mahdollisen maun.

6

Leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Viipaloi punainen paprika, valkosipuli ja sienet. Pilko bok choy ja vihreät pavut.

7

Mausta vihannekset hienonnetulla valkosipulilla, inkiväärillä, vihreällä sipulilla ja soijakastikkeella.

8

Aseta marinoitu kana airfryerin ensimmäiseen koriin.

9

Valitse vyöhyke 1 ja Air Fry -toiminto, aseta lämpötila 180 °C:een ja aika 10 minuuttiin.

10

Aseta valmistellut vihannekset airfryerin toiseen koriin.

11

Valitse Zone 2 ja Air Fry -toiminto, aseta lämpötila 180 °C:een ja aika 8 minuuttiin.

12

Paina Sync varmistaaksesi, että molemmat korit ovat valmiita samaan aikaan.

13

Aloita kypsennys painamalla Start/Pause.

14

Kun kana ja vihannekset ovat kypsiä, yhdistä ne kulhossa ja sekoita varovasti.

15

Tarjoile sekoitettu kana ja vihannekset keitetyn riisin päälle.

16

Koristele halutessasi ylimääräisellä kevätsipulilla tai seesaminsiemenillä.

Ingredients

Riisi
 1 cup Japanilainen liimariisi (eli makea riisi tai mochi-riisi).
 2 cups vesi
 2 kpl kananrinta, luuton, nahaton
 2 tbsp soijakastike
 1 tbsp mirin
 1 tbsp riisietikka
 1 tsp seesamiöljy
 1 tsp sokeri
 1 cup parsakaali
 250 g punainen paprika
 1 valkosipuli
 1 bok choi
 100 g vihreät pavut
 610 sienet
 kynttä valkosipuli
 1 tbsp inkivääri
  cup vihreät sipulit
 2 tbsp soijakastike
 2 tbsp seesaminsiemeniä

Directions

1

Huuhtele riisi kylmällä vedellä, kunnes vesi valuu kirkkaana.

2

Keitä riisi riisinkeittimessä tai kattilassa pakkauksen ohjeiden mukaan. Laita riisi sivuun.

3

Sekoita kulhossa soijakastike, mirin, riisietikka, seesamiöljy ja sokeri kanan marinadiksi.

4

Leikkaa kananrinta suupalan kokoisiksi paloiksi.

5

Laita kana marinadiin ja marinoi sitä vähintään 30 minuuttia tai yön yli jääkaapissa, jotta se saa parhaan mahdollisen maun.

6

Leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Viipaloi punainen paprika, valkosipuli ja sienet. Pilko bok choy ja vihreät pavut.

7

Mausta vihannekset hienonnetulla valkosipulilla, inkiväärillä, vihreällä sipulilla ja soijakastikkeella.

8

Aseta marinoitu kana airfryerin ensimmäiseen koriin.

9

Valitse vyöhyke 1 ja Air Fry -toiminto, aseta lämpötila 180 °C:een ja aika 10 minuuttiin.

10

Aseta valmistellut vihannekset airfryerin toiseen koriin.

11

Valitse Zone 2 ja Air Fry -toiminto, aseta lämpötila 180 °C:een ja aika 8 minuuttiin.

12

Paina Sync varmistaaksesi, että molemmat korit ovat valmiita samaan aikaan.

13

Aloita kypsennys painamalla Start/Pause.

14

Kun kana ja vihannekset ovat kypsiä, yhdistä ne kulhossa ja sekoita varovasti.

15

Tarjoile sekoitettu kana ja vihannekset keitetyn riisin päälle.

16

Koristele halutessasi ylimääräisellä kevätsipulilla tai seesaminsiemenillä.

Notes

Chicken Rice Bowl
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *