Double Chocolate Cookie

Rating
Yields4 Servings
Tupla suklaa keksi
 1 cup voi
 1 cup sokeria
 1 cup ruskeaa sokeria
 1 kananmuna
 1 tsp vaniljauute
 1 cup jauhoja
 1 pinch suolaa
 2 cups cocoa jauhe
 1 tsp leivinjauhe
 1 cup tummaa suklaata
 1 cup pähkinöitä
1

Anna voin seistä huoneenlämmössä, kunnes se on tarpeeksi pehmeää voideltavaksi.

2

Sekoita pehmennetty voi, raakasokeri ja ruskea sokeri sekoituskulhossa kevyeksi ja kuohkeaksi.

3

Lisää munat seokseen.

4

Lisää seokseen vaniljauute.

5

Vatkaa ainekset, kunnes ne ovat hyvin sekoittuneet.

6

Siivilöi jauhot, kaakaojauhe, suola ja leivinjauhe erilliseen kulhoon.

7

Sekoita, kunnes kaikki kuivat aineet ovat jakautuneet tasaisesti.

8

Lisää kuivat aineet vähitellen sekoituskulhossa oleviin märkiin aineisiin.

9

Sekoita, kunnes muodostuu tasainen keksitaikina.

10

Sekoita joukkoon hienonnettu tumma suklaa ja hienonnetut pähkinät, kunnes ne ovat jakautuneet tasaisesti taikinaan.

11

Laita taikina jääkaappiin 2 tunniksi tai yön yli.

12

Pyöritä taikinasta palloja tai litistä ne hieman haluamasi kokoisiksi ja muotoisiksi kekseiksi.

13

Valitse Grandzone ja Bake-toiminto, säädä lämpötilaksi 175°C ja ajaksi 5 minuuttia ja paina Start/Pause esilämmitykseen.

14

Aseta muotoiltu keksitaikina paistokoriin niin, että jokaisen keksin väliin jää 1 - 2 senttimetriä, jotta se voi laajentua.

15

Paista keksejä 175 °C noin 8-10 minuuttia tai kunnes ne ovat jähmettyneet ja hieman kiinteitä.

16

Saatat joutua paistamaan keksejä erissä.

17

Kun keksit ovat valmiita, poista ne airfryerista ja anna niiden jäähtyä ritilällä ennen tarjoilua.

Ingredients

Tupla suklaa keksi
 1 cup voi
 1 cup sokeria
 1 cup ruskeaa sokeria
 1 kananmuna
 1 tsp vaniljauute
 1 cup jauhoja
 1 pinch suolaa
 2 cups cocoa jauhe
 1 tsp leivinjauhe
 1 cup tummaa suklaata
 1 cup pähkinöitä

Directions

1

Anna voin seistä huoneenlämmössä, kunnes se on tarpeeksi pehmeää voideltavaksi.

2

Sekoita pehmennetty voi, raakasokeri ja ruskea sokeri sekoituskulhossa kevyeksi ja kuohkeaksi.

3

Lisää munat seokseen.

4

Lisää seokseen vaniljauute.

5

Vatkaa ainekset, kunnes ne ovat hyvin sekoittuneet.

6

Siivilöi jauhot, kaakaojauhe, suola ja leivinjauhe erilliseen kulhoon.

7

Sekoita, kunnes kaikki kuivat aineet ovat jakautuneet tasaisesti.

8

Lisää kuivat aineet vähitellen sekoituskulhossa oleviin märkiin aineisiin.

9

Sekoita, kunnes muodostuu tasainen keksitaikina.

10

Sekoita joukkoon hienonnettu tumma suklaa ja hienonnetut pähkinät, kunnes ne ovat jakautuneet tasaisesti taikinaan.

11

Laita taikina jääkaappiin 2 tunniksi tai yön yli.

12

Pyöritä taikinasta palloja tai litistä ne hieman haluamasi kokoisiksi ja muotoisiksi kekseiksi.

13

Valitse Grandzone ja Bake-toiminto, säädä lämpötilaksi 175°C ja ajaksi 5 minuuttia ja paina Start/Pause esilämmitykseen.

14

Aseta muotoiltu keksitaikina paistokoriin niin, että jokaisen keksin väliin jää 1 - 2 senttimetriä, jotta se voi laajentua.

15

Paista keksejä 175 °C noin 8-10 minuuttia tai kunnes ne ovat jähmettyneet ja hieman kiinteitä.

16

Saatat joutua paistamaan keksejä erissä.

17

Kun keksit ovat valmiita, poista ne airfryerista ja anna niiden jäähtyä ritilällä ennen tarjoilua.

Notes

Double Chocolate Cookie
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *