MÄÄRÄ
4-5
Annosta
VALMISTUSAIKA
10
Minuuttia
PAISTOAIKA
7
Minuuttia
AINEKSET
- 450 g tilapiaa, leikkaa 38 mm:n paksuisiksi puikoiksi
- 50 g keltaisia maissijauhoja
- 1/2 tl jauhettua kuminaa
- 1/2 tl chilijauhetta
- 1/2 tl valkosipulijauhetta
- 1/2 tl sipulijauhetta
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- Ruoanlaittosuihketta
- Maissitortilloja tarjoiluun
- Tartarkastiketta tarjoiluun
- Limeviipaleita tarjoiluun
OHJE
1. LEIKKAA tilapia 38 mm:n paksuisiksi puikoiksi.
2. SEKOITA maissijauhot ja mausteet matalassa astiassa.
3. PYÖRITTELE kalapuikkoja maustetussa maissijauhossa. Laita jääkaappiin.
4. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 175 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.
5. SUIHKUTA kala avokätisesti ruoanlaittosuihkeella ja laita esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
6. VALITSE Kalaruoka, säädä aika 7 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.
7. KÄÄNNÄ kala paiston puolessa välissä.
8. TARJOILE kala maissitortillojen, tartarkastikkeen ja limen kera.