Parmesaani-valkosipuli kanansiivet

Kyllingvinger med hvitløk og parmesan
RatingDifficultyIntermediate

AINEKSET

  • 2 rkl maissitärkkelystä
  • 4 rkl parmesaania, raastettu 
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • Suolaa & pippuria maun mukaan
  • 680 g kanansiipiä Ruoanlaittosuihke 

AINEKSET

  • 2 rkl maissitärkkelystä
  • 4 rkl parmesaania, raastettu
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • Suolaa & pippuria maun mukaan
  • 680 g kanansiipiä Ruoanlaittosuihke

OHJE

1.  VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.

2. SEKOITA maissitärkkelys, parmesaani, valkosipulijauhe, suola ja pippuri kulhossa.

3. PYÖRITTELE kanansiivet mausteissa, kunnes ne ovat hyvin peitossa.

4. SUIHKUTA kiertoilmakypsentimen korit ruoanlaittosuihkeella ja aseta siivet koreihin sekä suihkuta myös siivet.

5. VALITSE Kana ja paina Aloita/Keskeytä. Ravista koreja paistamisen puolessa välissä.

6. RIPOTTELE päälle jäljelle jäävä parmesaaniseos ja tarjoile.

 

 

Ingredients

Directions

Notes

Parmesaani-valkosipuli kanansiivet
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *