Not that French Toast and Bacon

Rating
Yields1 Serving
Suolainen French Toast
rapea pekoni
 46 viipaleet seisonut leipä
 ½ cup kermavaahtoa
 2 munat
 ¼ tsp suola
 ¼ tsp pippuri
 ¼ cup Grana Padano -raastetta
 ¼ cup juustoraastetta (cheddar tai Gruyère)
 2 tbsp persilja, hienonnettu
 812 suikaleet pekonisuikaleet
1

Aseta pekonisuikaleet Air Fryerin alueelle 2 niin, että jokaisen suikaleen väliin jää tilaa.

2

Valitse vyöhyke 2 ja Air Fry -toiminto, säädä lämpötilaksi 200 °C ja ajaksi 6 minuuttia ja paina Start/Pause.

3

Leikkaa kukin leipäviipale haluttuun muotoon, kuten kolmioiksi tai suorakaiteiksi. Aseta sivuun.

4

Vatkaa kerma, munat, suola, pippuri, Grana Padano -raaste, juustoraaste ja hienonnettu persilja sekoituskulhossa, kunnes ne on sekoitettu.

5

Kasta leivät kastikkeeseen ja varmista, että ne on päällystetty perusteellisesti molemmin puolin. Anna ylimääräisen seoksen valua pois.

6

Asettele kastikkeella päällystetyt leipäviipaleet yhdeksi kerrokseksi yhteen koriin ilmanpaistimessa siten, että ne eivät ole päällekkäin.

7

Valitse vyöhyke 1 ja Air Fry -toiminto, säädä lämpötila 180 °C ja aseta aika 8 minuutiksi ja paina Start/Pause. Käännä ranskanleipäsiivut kypsennyksen puolivälissä. Kypsennä, kunnes ne ovat ulkoa kullanruskeita ja rapeita ja sisältä kypsiä.

8

Kun paahtoleipäviipaleet ja pekonisuikaleet ovat kypsyneet täydelliseksi, poista ne airfryerista.

9

Tarjoile ranskanleipä kuumana rapeiden pekonisuikaleiden kera.

Ingredients

Suolainen French Toast
rapea pekoni
 46 viipaleet seisonut leipä
 ½ cup kermavaahtoa
 2 munat
 ¼ tsp suola
 ¼ tsp pippuri
 ¼ cup Grana Padano -raastetta
 ¼ cup juustoraastetta (cheddar tai Gruyère)
 2 tbsp persilja, hienonnettu
 812 suikaleet pekonisuikaleet

Directions

1

Aseta pekonisuikaleet Air Fryerin alueelle 2 niin, että jokaisen suikaleen väliin jää tilaa.

2

Valitse vyöhyke 2 ja Air Fry -toiminto, säädä lämpötilaksi 200 °C ja ajaksi 6 minuuttia ja paina Start/Pause.

3

Leikkaa kukin leipäviipale haluttuun muotoon, kuten kolmioiksi tai suorakaiteiksi. Aseta sivuun.

4

Vatkaa kerma, munat, suola, pippuri, Grana Padano -raaste, juustoraaste ja hienonnettu persilja sekoituskulhossa, kunnes ne on sekoitettu.

5

Kasta leivät kastikkeeseen ja varmista, että ne on päällystetty perusteellisesti molemmin puolin. Anna ylimääräisen seoksen valua pois.

6

Asettele kastikkeella päällystetyt leipäviipaleet yhdeksi kerrokseksi yhteen koriin ilmanpaistimessa siten, että ne eivät ole päällekkäin.

7

Valitse vyöhyke 1 ja Air Fry -toiminto, säädä lämpötila 180 °C ja aseta aika 8 minuutiksi ja paina Start/Pause. Käännä ranskanleipäsiivut kypsennyksen puolivälissä. Kypsennä, kunnes ne ovat ulkoa kullanruskeita ja rapeita ja sisältä kypsiä.

8

Kun paahtoleipäviipaleet ja pekonisuikaleet ovat kypsyneet täydelliseksi, poista ne airfryerista.

9

Tarjoile ranskanleipä kuumana rapeiden pekonisuikaleiden kera.

Notes

Not that French Toast and Bacon
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *