Pork Tenderloin + Brussel Sprouts

Rating
Yields4 Servings
Porsaan sisäfilee
 600 g porsaan sisäfileetä, 2,5 cm paksuudelta
 maun mukaan suolaa
 maun mukaan pippuria
 2 oksaa tuoretta rosmariinia
 2 tbsp Dijon sinappi
 2 tbsp oliiviöljy
 2 tbsp hunaja
 2 tbsp sitruunamehu
Ruusukaalit
 2 cups Ruusukaali
 2 tbsp oliiviöljy
 maun mukaan suolaa
 maun mukaan pippuria
 2 tbsp balsamiviinietikka
1

Taputtele porsaan ulkofilee kuivaksi talouspaperilla.

2

Sekoita kulhossa suolaa, pippuria, hienonnettua tuoretta rosmariinia, Dijon-sinappia, oliiviöljyä, hunajaa ja sitruunamehua marinadiksi.

3

Sivele marinadi possun ulkofileen päälle varmistaen, että se on tasaisesti peitetty. Anna marinoitua vähintään 10 minuuttia huoneenlämmössä tai yön yli jääkaapissa, jos haluat parantaa makua.

4

Aseta marinoitu porsaan ulkofilee Air Fryerin vyöhykkeelle 1.

5

Valitse vyöhyke 1 ja Roast-toiminto, säädä lämpötila 200 °C ja aika 12-16 minuuttiin halutun kypsyysasteen mukaan.

6

Puolita ruusukaalit pituussuunnassa ja poista huonot lehdet.

7

Siirrä ruusukaalit kulhoon ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.

8

Aseta maustetut ruusukaalit airfryerin alueelle 2.

9

Valitse vyöhyke 2 ja Grilli-toiminto, säädä lämpötila 240 °C ja aika 6 minuuttiin.

10

Valitse Synkronointi varmistaaksesi, että molemmat korit ovat valmiita samaan aikaan.

11

Aloita kypsennys painamalla Start/Pause.

12

Kun sekä porsaan ulkofilee että ruusukaalit ovat kypsiä, poista ne koreista.

13

Anna sisäfileen levätä muutama minuutti ennen viipalointia.

14

Sekoita kypsennetyt ruusukaalit balsamiviinietikan kanssa.

15

Tarjoile viipaloitu porsaan ulkofilee balsamico ruusukaalin kanssa.

Ingredients

Porsaan sisäfilee
 600 g porsaan sisäfileetä, 2,5 cm paksuudelta
 maun mukaan suolaa
 maun mukaan pippuria
 2 oksaa tuoretta rosmariinia
 2 tbsp Dijon sinappi
 2 tbsp oliiviöljy
 2 tbsp hunaja
 2 tbsp sitruunamehu
Ruusukaalit
 2 cups Ruusukaali
 2 tbsp oliiviöljy
 maun mukaan suolaa
 maun mukaan pippuria
 2 tbsp balsamiviinietikka

Directions

1

Taputtele porsaan ulkofilee kuivaksi talouspaperilla.

2

Sekoita kulhossa suolaa, pippuria, hienonnettua tuoretta rosmariinia, Dijon-sinappia, oliiviöljyä, hunajaa ja sitruunamehua marinadiksi.

3

Sivele marinadi possun ulkofileen päälle varmistaen, että se on tasaisesti peitetty. Anna marinoitua vähintään 10 minuuttia huoneenlämmössä tai yön yli jääkaapissa, jos haluat parantaa makua.

4

Aseta marinoitu porsaan ulkofilee Air Fryerin vyöhykkeelle 1.

5

Valitse vyöhyke 1 ja Roast-toiminto, säädä lämpötila 200 °C ja aika 12-16 minuuttiin halutun kypsyysasteen mukaan.

6

Puolita ruusukaalit pituussuunnassa ja poista huonot lehdet.

7

Siirrä ruusukaalit kulhoon ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.

8

Aseta maustetut ruusukaalit airfryerin alueelle 2.

9

Valitse vyöhyke 2 ja Grilli-toiminto, säädä lämpötila 240 °C ja aika 6 minuuttiin.

10

Valitse Synkronointi varmistaaksesi, että molemmat korit ovat valmiita samaan aikaan.

11

Aloita kypsennys painamalla Start/Pause.

12

Kun sekä porsaan ulkofilee että ruusukaalit ovat kypsiä, poista ne koreista.

13

Anna sisäfileen levätä muutama minuutti ennen viipalointia.

14

Sekoita kypsennetyt ruusukaalit balsamiviinietikan kanssa.

15

Tarjoile viipaloitu porsaan ulkofilee balsamico ruusukaalin kanssa.

Notes

Pork Tenderloin + Brussel Sprouts
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *