Taputtele porsaan ulkofilee kuivaksi talouspaperilla.
Sekoita kulhossa suolaa, pippuria, hienonnettua tuoretta rosmariinia, Dijon-sinappia, oliiviöljyä, hunajaa ja sitruunamehua marinadiksi.
Sivele marinadi possun ulkofileen päälle varmistaen, että se on tasaisesti peitetty. Anna marinoitua vähintään 10 minuuttia huoneenlämmössä tai yön yli jääkaapissa, jos haluat parantaa makua.
Aseta marinoitu porsaan ulkofilee Air Fryerin vyöhykkeelle 1.
Valitse vyöhyke 1 ja Roast-toiminto, säädä lämpötila 200 °C ja aika 12-16 minuuttiin halutun kypsyysasteen mukaan.
Puolita ruusukaalit pituussuunnassa ja poista huonot lehdet.
Siirrä ruusukaalit kulhoon ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Aseta maustetut ruusukaalit airfryerin alueelle 2.
Valitse vyöhyke 2 ja Grilli-toiminto, säädä lämpötila 240 °C ja aika 6 minuuttiin.
Valitse Synkronointi varmistaaksesi, että molemmat korit ovat valmiita samaan aikaan.
Aloita kypsennys painamalla Start/Pause.
Kun sekä porsaan ulkofilee että ruusukaalit ovat kypsiä, poista ne koreista.
Anna sisäfileen levätä muutama minuutti ennen viipalointia.
Sekoita kypsennetyt ruusukaalit balsamiviinietikan kanssa.
Tarjoile viipaloitu porsaan ulkofilee balsamico ruusukaalin kanssa.
Ingredients
Directions
Taputtele porsaan ulkofilee kuivaksi talouspaperilla.
Sekoita kulhossa suolaa, pippuria, hienonnettua tuoretta rosmariinia, Dijon-sinappia, oliiviöljyä, hunajaa ja sitruunamehua marinadiksi.
Sivele marinadi possun ulkofileen päälle varmistaen, että se on tasaisesti peitetty. Anna marinoitua vähintään 10 minuuttia huoneenlämmössä tai yön yli jääkaapissa, jos haluat parantaa makua.
Aseta marinoitu porsaan ulkofilee Air Fryerin vyöhykkeelle 1.
Valitse vyöhyke 1 ja Roast-toiminto, säädä lämpötila 200 °C ja aika 12-16 minuuttiin halutun kypsyysasteen mukaan.
Puolita ruusukaalit pituussuunnassa ja poista huonot lehdet.
Siirrä ruusukaalit kulhoon ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Aseta maustetut ruusukaalit airfryerin alueelle 2.
Valitse vyöhyke 2 ja Grilli-toiminto, säädä lämpötila 240 °C ja aika 6 minuuttiin.
Valitse Synkronointi varmistaaksesi, että molemmat korit ovat valmiita samaan aikaan.
Aloita kypsennys painamalla Start/Pause.
Kun sekä porsaan ulkofilee että ruusukaalit ovat kypsiä, poista ne koreista.
Anna sisäfileen levätä muutama minuutti ennen viipalointia.
Sekoita kypsennetyt ruusukaalit balsamiviinietikan kanssa.
Tarjoile viipaloitu porsaan ulkofilee balsamico ruusukaalin kanssa.