MÄÄRÄ
4-5
Annosta
VALMISTUSAIKA
35
Minuuttia
PAISTOAIKA
20
Minuuttia
AINEKSET
- 300 g pitsataikinaa
- Vehnäjauhoa päälle
- 8 viipaletta kinkkua, paistettu
- 3 viipaletta provolone-juustoa
- 3 viipaletta mozzarellajuustoa
- 50 g paahdettua punaista paprikaa, hienonnettu
- 1 tl italialaista maustetta
- 1 kananmuna, vatkattu
- 1 rkl maitoa
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl kuivattua oreganoa
- 1/4 tl valkosipulijauhetta
- 1/4 tl pippuria
OHJE
1. ANNA taikinan olla huoneenlämmössä 30 minuutin ajan.
2. RIPOTTELE taikinaan jauhoja ja kauli taikina 6 mm:n paksuiseksi.
3. KERROSTA kinkku, juusto, paprika ja italialainen mauste puoleen taikinasta. Taita toinen taikinan puolikas päälle.
4. SEKOITA kananmuna ja maito. Voitele taikinan pinta munaseoksella.
5. RIPOTTELE pinnalle suola, oregano, valkosipulijauhe ja pippuri. Laita syrjään.
6. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 175 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.
7. ASETA stromboli esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
8. PAISTA 175 °C:ssa 20 minuuttia. Käännä stromboli 5 minuutin välein paistamisen aikana