MÄÄRÄ
2
Annosta
VALMISTUSAIKA
2
Tuntia
PAISTOAIKA
12
Minuuttia
AINEKSET
- 3 rkl hoisin-kastiketta
- 1 rkl osterikastiketta
- 3 valkosipulinkynttä, hienonnettu
- 2 tl viismaustetta
- 4 rkl hunajaa, jaettu
- 2 rkl tummaa soijakastiketta, jaettu
- 4 kanan reittä, luuton, nahallinen
OHJE
1. SEKOITA hoisin- ja osterikastike, valkosipuli, viismauste, 30 ml hunajaa ja 20 ml tummaa soijakastiketta suuressa kulhossa. Lisää kanan reidet ja sekoita hyvin. Marinoi vähintään 2 tuntia.
2. VALITSE Esilämmitä Cosori-kiertoilmakypsentimessä, säädä 195 °C:seen ja paina Aloita/Keskeytä.
3. ASETA kanan reidet esilämmitettyyn kiertoilmakypsentimeen.
4. VALITSE Kana, säädä aika 12 minuuttiin ja paina Aloita/Keskeytä.
5. SEKOITA jäljelle jäänyt hunaja ja soijakastike pienessä kulhossa.
6. VOITELE kana hunaja-soijakastikkeella 8 minuutin paiston jälkeen ja jatka paistamista 4 minuuttia.
7. TARJOILE höyrytetyn kiinalaisen parsakaalin ja riisin kera.