Vegan Kebabs

Rating
Yields2 Servings
Tofu ja kasvis vartaat
 400 g kiinteä savu tofu, kuutioitu
 2 paprika
 1 cup kirsikkatomaatti
 1 punasipuli
 810 kastanjasienet
 2 tbsp oliiviöljy
 2 tbsp sitruunan mehu
 2 kynttä valkosipuli
 1 tbsp cumin
 1 tbsp korianteri
 1 tbsp paprika jauhe
 ½ tbsp turmerik
 1 tbsp suola
 ¼ persilja
Kebab Rulla
 Cooked tofu skewers
 1 cup hummusta
 1 nippu salaatti, leikattu
 24 palaa pita leipä / wrappi
1

"Yhdistä oliiviöljy, sitruunamehu, hienonnettu valkosipuli, jauhettu juustokumina, jauhettu korianteri, paprika, jauhettu kurkuma ja suola suuressa kulhossa.
Sekoita hyvin."

2

"Lisää kuutioitu tofu, paprika, kirsikkatomaatit, punasipuli ja sienet.
kulhoon.
Sekoita, kunnes vihannekset ja tofu ovat tasaisesti marinadin peitossa. Anna vihannesten ja tofun marinoitua 10 minuuttia."

3

Pujota marinoitua tofua ja vihanneksia vartaisiin vuorotellen halutessasi.

4

Valitse Cosori Air Fryerin Grandzone-toiminto ja esilämmitä 200 °C:seen 10 minuutiksi.

5

"Laita kebabit esilämmitettyyn airfryeriin 10-12 minuutiksi ja käännä puolivälissä, tai kunnes vihannekset ovat pehmeitä ja kevyesti hiiltyneitä.
/
Valitse Air Fry -toiminto ja paina Start/Pause.
/
Käännä vihanneksia kypsennyksen puolivälissä tai kunnes ne ovat pehmeitä ja kevyesti hiiltyneitä."

6

Lämmitä litteä leipä tai pitaleipä paistinpannulla.

7

Levitä reilu määrä hummusta jokaiselle leipäpalalle.

8

Lisää kerros tuoretta hienonnettua salaattia hummuksen päälle.

9

Irrota 1 tai 2 vartaan sisältö ja aseta ne salaatin päälle.

10

Valele halutessasi ylimääräisellä kikherne-hummuskastikkeella.

11

Kääri tiukasti kiinni.

12

"Tarjoile wrappi heti.

13

Voit halutessasi tarjoilla lisäkastikkeen kanssa dipattavaksi."

Ingredients

Tofu ja kasvis vartaat
 400 g kiinteä savu tofu, kuutioitu
 2 paprika
 1 cup kirsikkatomaatti
 1 punasipuli
 810 kastanjasienet
 2 tbsp oliiviöljy
 2 tbsp sitruunan mehu
 2 kynttä valkosipuli
 1 tbsp cumin
 1 tbsp korianteri
 1 tbsp paprika jauhe
 ½ tbsp turmerik
 1 tbsp suola
 ¼ persilja
Kebab Rulla
 Cooked tofu skewers
 1 cup hummusta
 1 nippu salaatti, leikattu
 24 palaa pita leipä / wrappi

Directions

1

"Yhdistä oliiviöljy, sitruunamehu, hienonnettu valkosipuli, jauhettu juustokumina, jauhettu korianteri, paprika, jauhettu kurkuma ja suola suuressa kulhossa.
Sekoita hyvin."

2

"Lisää kuutioitu tofu, paprika, kirsikkatomaatit, punasipuli ja sienet.
kulhoon.
Sekoita, kunnes vihannekset ja tofu ovat tasaisesti marinadin peitossa. Anna vihannesten ja tofun marinoitua 10 minuuttia."

3

Pujota marinoitua tofua ja vihanneksia vartaisiin vuorotellen halutessasi.

4

Valitse Cosori Air Fryerin Grandzone-toiminto ja esilämmitä 200 °C:seen 10 minuutiksi.

5

"Laita kebabit esilämmitettyyn airfryeriin 10-12 minuutiksi ja käännä puolivälissä, tai kunnes vihannekset ovat pehmeitä ja kevyesti hiiltyneitä.
/
Valitse Air Fry -toiminto ja paina Start/Pause.
/
Käännä vihanneksia kypsennyksen puolivälissä tai kunnes ne ovat pehmeitä ja kevyesti hiiltyneitä."

6

Lämmitä litteä leipä tai pitaleipä paistinpannulla.

7

Levitä reilu määrä hummusta jokaiselle leipäpalalle.

8

Lisää kerros tuoretta hienonnettua salaattia hummuksen päälle.

9

Irrota 1 tai 2 vartaan sisältö ja aseta ne salaatin päälle.

10

Valele halutessasi ylimääräisellä kikherne-hummuskastikkeella.

11

Kääri tiukasti kiinni.

12

"Tarjoile wrappi heti.

13

Voit halutessasi tarjoilla lisäkastikkeen kanssa dipattavaksi."

Notes

Vegan Kebabs
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *