Päivällinen

Crispy duck salaatti

Crispy duck salaatti

4 annosta / 45 minuuttia

 

4 kpl ankankoipia, konfitoituja

100 g pankojauhoja

50 g maapähkinöitä

1 kpl kurkkua

2 vartta selleriä

2 kpl kevätsipulia

100 g salaattia

 

1 dl hoisin-kastiketta

1 tl hunajaa

2 tl maapähkinävoita

Puolikas lime

1 tl inkivääriä

 

  • Paista konfitoidut ankankoivet airfryerissa 180 asteessa 20 minuuttia, kunnes nahka on täysin rapeaa.
  • Revi ankankoivet paloiksi ja poista luu. Paista paloja vielä 5 minuuttia airfryerissa 180 asteessa, kunnes ne ovat rapeita.
  • Leikkaa vihannekset paloiksi ja sekoita kaikki vihannekset salaatiksi.
  • Sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja lisää ne salaattiin.
  • Täytä salaatti rapealla ankalla, pankojauhoilla ja karkeasti rouhituilla maapähkinöillä.