4 annosta / 45 minuuttia
4 kpl ankankoipia, konfitoituja
100 g pankojauhoja
50 g maapähkinöitä
1 kpl kurkkua
2 vartta selleriä
2 kpl kevätsipulia
100 g salaattia
1 dl hoisin-kastiketta
1 tl hunajaa
2 tl maapähkinävoita
Puolikas lime
1 tl inkivääriä
- Paista konfitoidut ankankoivet airfryerissa 180 asteessa 20 minuuttia, kunnes nahka on täysin rapeaa.
- Revi ankankoivet paloiksi ja poista luu. Paista paloja vielä 5 minuuttia airfryerissa 180 asteessa, kunnes ne ovat rapeita.
- Leikkaa vihannekset paloiksi ja sekoita kaikki vihannekset salaatiksi.
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja lisää ne salaattiin.
- Täytä salaatti rapealla ankalla, pankojauhoilla ja karkeasti rouhituilla maapähkinöillä.