4 annosta / 30 minuuttia
600 g kanan reisifileet
2 rkl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
1 kpl kurkkua
2 varsisellerin vartta
2 kpl kevätsipulia
100 g salaattisekoitusta
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl hunajaa
2 rkl oliiviöljyä
1 tl Dijon-sinappia
0,5 kpl sitruunaa
suolaa ja pippuria
- Valmista marinadi sekoittamalla oliiviöljy, suola ja pippuri.
- Leikkaa kana keskikokoisiksi paloiksi ja sekoita marinadin kanssa. Anna kanan marinoitua jääkaapissa parin tunnin ajan tai yön yli.
- Paista kananpalat airfryerissä 200 asteessa 12 minuuttia.
- Leikkaa vihannekset paloiksi ja sekoita kaikki vihannekset salaattisekoitukseen.
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja kääntele se salaatin joukkoon.
Päällystä salaatti paistetulla kanalla ja pilkottuilla tomaateilla.