Päivällinen

Kanasalaatti

Kanasalaatti

4 annosta / 30 minuuttia

 

600 g kanan reisifileet

2 rkl oliiviöljyä

suolaa ja pippuria

 

1 kpl kurkkua

2 varsisellerin vartta

2 kpl kevätsipulia

100 g salaattisekoitusta

1 rkl valkoviinietikkaa

1 rkl hunajaa

2 rkl oliiviöljyä

1 tl Dijon-sinappia

0,5 kpl sitruunaa

suolaa ja pippuria

 

  • Valmista marinadi sekoittamalla oliiviöljy, suola ja pippuri.
  • Leikkaa kana keskikokoisiksi paloiksi ja sekoita marinadin kanssa. Anna kanan marinoitua jääkaapissa parin tunnin ajan tai yön yli.
  • Paista kananpalat airfryerissä 200 asteessa 12 minuuttia.
  • Leikkaa vihannekset paloiksi ja sekoita kaikki vihannekset salaattisekoitukseen.

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja kääntele se salaatin joukkoon.

Päällystä salaatti paistetulla kanalla ja pilkottuilla tomaateilla.