Lounas

Paahtopaisti

Paahtopaisti

4 annosta / 60 minuuttia


800 g sisäpaistia

1 pussi Airfryer-mausteseosta, liha

3 rkl auringonkukkaöljyä


  • Revi pussi auki Airfryer-mausteseoksen päältä ja lisää auringonkukkaöljy suoraan pussiin. Sekoita kevyesti lusikalla.
  • Hiero marinadi tasaisesti lihan päälle. Jos haluat intensiivisemmän maun, voit tehdä tämän 2 tuntia ennen paistamista.

Aseta liha airfryeriin ja paista ensin 15 minuuttia 200 asteessa. Alenna lämpötila 100 asteeseen ja paista edelleen 50–60 minuuttia.


Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi tarkista sisälämpötila lämpömittarilla: lihan keskellä tulisi olla 55 astetta. Lämpötila nousee vielä 1–3 astetta paistamisen jälkeen, jolloin paahtopaisti on täydellisen vaaleanpunainen.


Voit tarjota paahtopaistin kylmänä leikkeleenä tai lämpimänä pääruokana. Jos paahtopaistia aiotaan käyttää leikkeleenä, on tärkeää jäähdyttää se kokonaan jääkaappilämpötilaan ennen viipalointia.