9 kpl / 90 minuuttia
25 g tuorehiivaa
3 dl vettä
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
400 g vehnäjauhoja
300 g jauhelihaa
1 sipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
300 g säilyketomaatteja
1 rkl tomaattipyreetä
suolaa ja pippuria
300 g raastettua juustoa
- Sekoita hiiva haaleaan veteen. Lisää oliiviöljy ja sokeri, ja anna seistä 10 minuuttia. Lisää loput aineet ja vaivaa taikina 5-10 minuuttia käsin tai koneella. Peitä taikina ja anna kohota 1 tunti.
- Hienonna sipuli ja kuullota se yhdessä jauhelihan kanssa pannulla oliiviöljyssä. Lisää hienonnettu valkosipuli, säilyketomaatit ja tomaattipyree, kuumenna kiehuvaksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Kauli taikina ja levitä tomaattikastike sen päälle, ripottele puolet juustosta ja kääri taikina rullaksi. Leikkaa rullasta 9 yhtä suurta osaa ja laita ne airfryeriin leivinpaperille.
- Jos airfryerissa on kohotustoiminto, käytä sitä nyt. Anna pizzarullien kohota vielä 30 minuuttia. Ripottele loput juustot päälle ja paista 190 asteessa noin 15 minuuttia.