9 kappaletta / 90 minuuttia
25 g tuorehiivaa
3 dl vettä
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
400 g vehnäjauhoja
300 g fetajuustoa
300 g pinaattia, pakastettua
300 g raastettua juustoa
tuoretta mustapippuria
- Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää oliiviöljy ja sokeri, anna seistä 10 minuuttia. Lisää loput ainekset ja vaivaa taikinaa 5-10 minuuttia käsin tai koneella. Peitä taikina ja anna kohota 1 tunti.
- Kauli taikina ja levitä päälle fetajuusto, pakastettu pinaatti, puolet juustosta ja mustapippuria. Rullaa taikina tiiviisti. Leikkaa 9 yhtä suureksi palaksi ja aseta airfryerin koriin leivinpaperin päälle.
- Jos airfryerissa on kohotustoiminto, käytä sitä nyt. Anna pizzarullien kohota 30 minuuttia. Ripottele päälle loput juustosta ja paista 190 asteessa noin 15 minuuttia.