4 annosta / 30 minuuttia
800 g porsaan sisäfileetä
2 rkl oliiviöljyä
0.5 pussia airfryer mausteseosta, liha
600 g pieniä perunoita
1.5 rkl voita
1.5 rkl vehnäjauhoja
4 dl lihalientä
0.5 pussia airfryer mausteseosta, liha
- Voitele porsaan sisäfilee oliiviöljyllä ja ripottele päälle airfryer mausteseosta.
- Puolita perunat ja laita ne airfryerin koriin, ruiskuta kevyesti öljyllä. Aseta filee perunoiden päälle ja paista 200 asteessa 15 minuuttia, kunnes lihan sisälämpötila on 68 astetta. Käännä liha puolessa välissä kypsennysaikaa. Anna lihan levätä ennen viipalointia.
- Sulata voi pannulla, lisää vehnäjauho ja sekoita hyvin, kunnes se saa kevyen ruskean värin. Lisää lihaliemi, kuumenna kiehuvaksi ja keitä pari minuuttia, mausta airfryer mausteseoksella.
Tarjoa vaikkapa raikkaan salaatin kanssa.