Leivonnaiset

Suklaafondant

Suklaafondant

4 annosta / 15 minuuttia

 

100 g tummaa suklaata

100 g voita

4 kpl munaa

1 dl sokeria

1 dl vehnäjauhoja

 

  • Kuutioi suklaa ja laita kulhoon.
  • Sulata voi ja kaada suklaan päälle, sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut ja sekoittunut voin kanssa.
  • Vatkaa munat ja sokeri yhteen, lisää suklaaseos. Siivilöi joukkoon vehnäjauhot ja sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi.
  • Siivilöi joukkoon vehnäjauhot ja sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi.
  • Jaa taikina voideltuihin fondant-muotteihin.
  • Paista 10 minuuttia 190 asteessa.


Tarjoa esimerkiksi itse tehdyn vaniljakastikkeen ja tuoreiden marjojen kanssa.